Privacybeleid

Dit privacybeleid beschrijft hoe Gaston Webdesign ("wij", "ons" of "onze") persoonlijke gegevens verzamelt, gebruikt en openbaar maakt wanneer u onze website bezoekt en het contactformulier gebruikt.

  1. Verzameling en gebruik van persoonlijke gegevens

Wanneer u onze website bezoekt, kunnen we bepaalde informatie automatisch verzamelen, waaronder uw IP-adres, browsertype, taalvoorkeur en de datum en tijd van uw bezoek. We kunnen ook cookies gebruiken om uw voorkeuren te onthouden en gepersonaliseerde inhoud aan te bieden.

Als u het contactformulier invult, vragen we u om uw naam, e-mailadres, telefoonnummer en eventuele andere informatie die u verstrekt. We gebruiken deze informatie om contact met u op te nemen en te reageren op uw verzoeken.

  1. Delen van persoonlijke gegevens

We zullen uw persoonlijke gegevens niet verkopen, verhuren of openbaar maken aan derden, tenzij dit wettelijk verplicht is of noodzakelijk is om onze diensten te verlenen (bijvoorbeeld aan verwerkers die namens ons handelen). We kunnen uw informatie ook delen met wetshandhavingsautoriteiten of andere instanties als dit nodig is om onze rechten te beschermen, fraude te voorkomen of de veiligheid van onze gebruikers te waarborgen.

  1. Gegevensbewaring

We zullen uw persoonlijke gegevens alleen bewaren zolang als nodig is voor de doeleinden uiteengezet in dit privacybeleid, tenzij een langere bewaarperiode wettelijk vereist of toegestaan is.

  1. Uw rechten

U heeft het recht om toegang te vragen tot de persoonlijke gegevens die we over u bewaren, om onjuiste gegevens te corrigeren, om verwijdering van uw gegevens te verzoeken en om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw gegevens. U kunt deze rechten uitoefenen door contact met ons op te nemen via het e-mailadres wouter@gastonwebdesign.be.

  1. Wijzigingen in ons privacybeleid

We kunnen dit privacybeleid van tijd tot tijd bijwerken om wijzigingen in onze praktijken weer te geven of om te voldoen aan wettelijke of reglementaire vereisten. We raden u aan deze pagina regelmatig te controleren op eventuele wijzigingen.

Door gebruik te maken van onze website en het contactformulier in te vullen, stemt u in met de voorwaarden van dit privacybeleid.

Laatst bijgewerkt: 06/02/2024

Als u vragen heeft over dit privacybeleid of onze privacypraktijken, kunt u contact met ons opnemen via het e-mailadres wouter@gastonwebdesign.be.